20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Bibliotheek in DNK

De DNK bibliotheek is een moderne, innovatieve bibliotheek. Al direct na de opening in 2012 werd deze bibliotheek genomineerd als beste bibliotheek van Nederland. De bibliotheek is er om jezelf te ontwikkelen, kennis op te doen en te delen, te ontspannen en te ontmoeten. We doen dit door boeken uit te lenen en door vele evenementen, workshops, cursussen, tv programma’s zelf te organiseren en anderen te helpen dit in de bibliotheek te doen.

“Al bij de opening in 2012 werd de Bibliotheek in DNK genomineerd als beste bibliotheek van Nederland.”

We houden ons bezig met de zelfontplooiing van de inwoners van Assen en haar regio. Dat betekent dat we hulp bieden bij het leren lezen en een onnoemelijke hoeveelheid informatie beschikbaar stellen. Of het nu is via het lenen van een boek, het bijwonen van een evenement, het volgen van een cursus of workshop: je kunt ervoor terecht in DNK.
Maar ook daarbuiten helpen we je graag. Want uiteraard leen je via de Bibliotheek in DNK ook je e-books vanuit huis, we bezorgen zelfs boeken thuis en ook op de basisscholen zijn we heel actief. Op bijna alle Asser basisscholen vind je onze lees- mediaconsulenten die schoolkinderen of de onderwijzers helpen in het onderwijs met interessante les-programma’s op het gebied van lezen, taal en mediawijsheid.

De bibliotheek in DNK is helemaal van deze tijd. Zo gaan we ook in op de allernieuwste kennis en technieken. In het ultramoderne JackLab ontdek je de allerleukste activiteiten op het gebied van 3D ontwerpen, printen, snijden en robotica.

De bibliotheek in DNK bestaat in 2017 al 100 jaar en zal ook in de toekomst speciale waarde voor iedereen hebben.

Plezier in DNK met de workshop avonden in de bibliotheek waarin de informatie uit boeken tot leven komt.