20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

.

DNK Filmhuis

Geniet met de programmering van DNK Filmhuis van al het mooist dat er op arthouse-gebied te vinden is. De mooiste speelfilms, documentaires, specials, klassiekers en meer!

Senioren Bios

Ouderwets gezellig een filmpje pakken! In de Senioren Bios bekijk je om de week op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag de meest indrukwekkende titels. Laat je meeslepen door een van deze prachtige films en geniet tijdens een sfeervolle pauze samen van een kop koffie en wat lekkers (let op: zodra de maatregelen dit weer toelaten). Dat klinkt als een perfecte middag uit, toch? Klik hier voor het complete aanbod.

Let op: de films draaien vooralsnog zonder pauze; koffie/thee en cake krijg je voor de film to-go mee naar de zaal.

Filmliga

De Filmliga laat jou genieten van de mooiste, leukste en kwalitatief hoogwaardige films. Het filmaanbod wordt geselecteerd op kwaliteit en culturele en artistieke waarde. Daarnaast is het aanbod ook erg variërend, zodat jij kan genieten verschillende soorten films! Bovendien verzorgt de Filmliga een jaarlijkse Documentaire Dag, een speciaal thematische Filmliga filmdag én andere specials. De reguliere Filmliga voorstellingen draaien wekelijks op maandag en dinsdag om 20.00 uur, op zaterdag om 15.30 uur en zondag om 11.00 uur (uitgezonderd de zomer- en kerstvakantie).

Wil je lid worden van de Asser Filmliga? Dat kan! Klik dan snel op onderstaande link. Het lidmaatschap loopt van januari tot en met december.

Lid worden

DNK Docs

De mooiste documentaires vind je bij DNK Docs. Een intiem portret over wereldster Tina Turner of wat dichter bij huis met de documentaire over het Drentse dorp Oranje. Wanneer meer documentaires volgen, zijn ze direct hier te vinden.