20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Familie Bosuil

In samenwerking met Spiegelbeesten presenteert DNK: Familie Bosuil! In een speciale webserie ontmoet je deze bijzondere familie die woont in het Asser Bos. In tijden van het coronavirus moeten ook zij ‘binnen’ blijven en dat levert hilarische, ludieke maar ook hele serieuze situaties op.

Maak kennis met de familie Bosuil.

Okke is verdrietig omdat hij niet naar school kan en met zijn vriendjes kan spelen 🦉😢, opa uil besluit toch eventjes de vleugels te strekken en wijze vader uil beantwoord jullie baalverhaal-brieven.

Okke is bijna jarig en vader en moeder uil zitten met hun vleugels in het haar: hoe organiseer je een verjaardagsfeestje in coronatijd? 🎂 Okkes verjaardag kan toch niet onopgemerkt voorbij gaan? Gelukkig heeft moeder uil een goed idee. Kijk mee naar aflevering 2 van de familie bosuil!

Yes! Weer een nieuwe aflevering van de Familie Bosuil 😄. Wat zal de familie deze week beleven? Er wordt gezongen, geleerd en natuurlijk staan de voorbereidingen voor Okkes verjaardag niet stil. Bekijk hier snel aflevering 3! 🦉

Yaaay! Het is eindelijk zover: Okke is jarig 🎉! Vier jij zijn verjaardag met hem mee in aflevering 4 van de Familie Bosuil? 🦉

Familie Bosuil doe-filmpjes