20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

online cursussen

Leer online en blijf je ontwikkelen

Vind jij het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Als lid van de Bibliotheek kun je ruim 160 online cursussen volgen. Gratis, op een moment dat het jou uitkomt. Denk aan cursussen over persoonlijke effectiviteit, communicatie, gezondheid, positieve psychologie, talen, digitale vaardigheden en social media. Neem snel een kijkje op bibliotheek.nl/cursussen.

online cursussen

 

meer online leren

oefenprogramma voor theorie-examen rijbewijs

Wist je dat je in de Bibliotheek gratis (!) theorieles voor het rijbewijs kunt volgen? Er zijn proefexamens beschikbaar, waarmee je je uitstekend voorbereid op je rijexamen voor auto, brommer en motor. Net als de PressReader (gratis kranten lezen) is deze software vrij toegankelijk in de bibliotheek. Zo gauw je met je eigen device op ons WiFi netwerk zit heb je toegang, daarvoor hoef je niet eens lid te zijn. Je kunt ook de computers in de bieb gebruiken, hierop vind je onder het kopje Databanken het digitale programma waar geoefend kan worden.

Wil je thuis oefenen met je theorie, klik dan hier. Na het klikken komt je in een inlogscherm. Je log hier in met je bibliotheekpasnummer en wachtwoord waarmee je ook inlogt op de website van de bibliotheek.

theorie.nl voor thuis

 

tips om helder en duidelijk te schrijven

In Nederland heeft ongeveer 1 op de 6 mensen problemen met lezen en schrijven. Dit boekje geeft tips voor eenvoudige communicatie om te helpen makkelijker te lezen en schrijven. Het boekje “Snap jij er nog iets van?” is hieronder te lezen.

boekje ‘Snap jij er nog iets van?’