20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

muziekweb

In de bibliotheek luister je gratis naar muziek op je telefoon, laptop en de naslagcomputers dankzij de complete cd-collectie van Muziekweb. Ontdek via Muziekweb de nieuwste releases in verschillende muziekstromen.

Meer dan de helft van de tracks op Muziekweb bestaat uit origineel werk dat je op andere muzieksites, zoals Spotify niet zult vinden. Het aanbod omvat diverse muziekstromingen: popmuziek, klassiek, jazz, wereldmuziek, Nederlandstalige muziek, etc. Daarnaast biedt Muziekweb een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.

Muziekweb

in de bibliotheek naar muziek luisteren

Op de computers
Muziekweb is beschikbaar op alle naslagcomputers in de bibliotheek. Alle bezoekers kunnen de complete tracks van Muziekweb gratis beluisteren.

Op je eigen laptop
Ben je in het bezit van een bibliotheekpas, dan kun je de volledige nummers beluisteren. Door in te loggen met je pasnummer en postcode kun je ook je eigen afspeellijsten aanmaken. Hiermee kun je je ontdekkingen bij je volgende bezoek makkelijk terugvinden.

Een uitgebreide uitleg over de werking van Muziekweb vind je op www.muziekweb.nl/Luister.

Cd’s en muziekdvd’s lenen

Het lenen van cd’s en muziekdvd’s gaat via Muziekweb. Als lid van Bibliotheek DNK betaal je voor het lenen van cd’s bij Muziekweb € 1,50 per titel (max. 20 reserveringen/uitleningen per keer) en het lenen van muziek-dvd’s kost € 4,50 per dvd. Hoe het lenen via Muziekweb werkt, staat uitgelegd op de website van Muziekweb, maar wij helpen je ook graag persoonlijk bij de informatiebalie.