20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Verhalen van Tussenin

Theatergroep m/v

Genre: Toneel

Lions Club Assen presenteert donderdag 16 november in De Nieuwe Kolk in Assen Verhalen van Tussenin.  Deze bijzondere muziektheatervoorstelling van theatergroep MV is gebaseerd op het persoonlijke verhaal van Hans Vesseur. Hans Vesseur maakte zomer 2018 een motorreisje naar Duitsland. Dat eindigde abrupt op de radiateur van een tegenligger. Hij was praktisch dood en heeft weken in coma gelegen. Daar had hij bizarre, maar heel realistische dromen. Die worden nu verteld in Verhalen van Tussenin.

Lions Club Assen wil Verhalen van Tussenin graag voor het voetlicht brengen. De muziektheatervoorstelling laat zien dat uit ellende ook iets positiefs kan voortkomen.

De opbrengst van de voorstelling is bestemd voor de financiering van een bedfiets voor ic-patiënten van het Wilhelmina Ziekenhuis in de Drentse hoofdstad. Deze fiets zorgt ervoor dat patiënten die moeten liggen toch kunnen bewegen en draagt bij aan het herstel en het voorkomen van spierverlies. Doordat het mogelijk is om zowel actief als passief de armen/bovenlichaam en de benen te trainen, kan 80% van alle spieren in het lichaam worden gebruikt.

Meer informatie

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets