20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Veatre 360 Mart Hillen

In Concert

Genre: Muziek

Door het verplichte thuis zitten is de creatieve sector nog creatiever geworden. Zo is de digitale theaterbeleving de afgelopen maanden omarmt en grijpt DNK deze kans aan om de livestream verder te ontwikkelen. Samen met Horus View and Explore brengt DNK een drie dimensionale livestream naar de huiskamers. Met behulp van 360 graden filmtechniek ervaart de livestream-kijker hetzelfde als in de theaterzaal, zo kun je letterlijk 360 graden om je heen kijken. Veatre is te volgen via een smartphone, tablet, smart tv en natuurlijk VR bril. Tijdens de allereerste editie van Veatre zijn er twee theaterconcerten te bewonderen van musici van wereldniveau, namelijk violiste Lavinia Meijer en gitaarvirtuoos Mart Hillen.

Gitaarvirtuoos Mart Hillen begint om 21.00 uur met In Concert. Er zijn maar weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een volledige band. Mart Hillen is een van die supertalenten: hij speelt de melodie en de baspartij, en tegelijkertijd drumt hij op zijn gitaar. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leonie Jansen maakt Mart een verbluffend soloconcert. Hij verbindt zijn weergaloze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. Op zijn virtuoze speelwijze combineert hij moeiteloos nummers van Marco Borsato, Michael Jackson en U2.

In Concert van Mart Hillen is in combinatie met het Highlights Concert van Lavinia Meijer om 19.00 uur extra voordelig. Boek hier het combinatie-ticket voor Veatre 360 met Mart Hillen én Lavinia Meijer.

Wil je In Concert van Mart Hillen live vanuit onze Grote Zaal beleven? Kijk dan hier voor meer info & tickets.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets