20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Veatre 360 Lavinia Meijer

Highlights Concert

Genre: Muziek

Door het verplichte thuis zitten is de creatieve sector nog creatiever geworden. Zo is de digitale theaterbeleving de afgelopen maanden omarmt en grijpt DNK deze kans aan om de livestream verder te ontwikkelen. Samen met Horus View and Explore brengt DNK een drie dimensionale livestream naar de huiskamers. Met behulp van 360 graden filmtechniek ervaart de livestream-kijker hetzelfde als in de theaterzaal, zo kun je letterlijk 360 graden om je heen kijken. Veatre is te volgen via een smartphone, tablet, smart tv en natuurlijk VR bril. Tijdens de allereerste editie van Veatre zijn er twee theaterconcerten te bewonderen van musici van wereldniveau, namelijk violiste Lavinia Meijer en gitaarvirtuoos Mart Hillen.

Om 19.00 uur start topvioliste Lavinia Meijer haar Highlights Conert. Lavinia is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Sinds haar doorbraak heeft ze op bijna alle continenten haar muziek ten gehore gebracht. Lavinia werkte samen met beroemde componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, The Hous) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan). Tevens heeft Lavinia het podium gedeeld met Laurie Anderson, Sufjan Stevens én Iggy Pop. Haar albums zijn wereldwijd uitgebracht en bekroond met een Edison Award en een gouden- en platinastatus. Tijdens het Highlights Concert geniet je van werken van Philip Glass, Ludovico Einaudi, Yann Tiersen en natuurlijk eigen werk.

Highlights Concert van Lavinia Meijer is in combinatie met In Concert van Mart Hillen extra voordelig. Beide concerten maken deel uit van de eerste editie van Veatre 360. Boek hier je combinatieticket voor Lavinia Meijer en Mart Hillen.

Wil je Highlights Concert van Lavinia Meijer live vanuit onze Grote Zaal beleven? Kijk dan hier voor meer info & tickets.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets