20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Trekhaak gezocht!

Tjerk Ridder

Genre: Special, Te Gast

Theatermaker en storyteller Tjerk Ridder liftte van Utrecht naar Istanbul met een caravan – maar zonder auto – onder de vlag ‘Trekhaak Gezocht! – Je hebt anderen nodig om verder te komen’. Als maatschappelijk Europees onderzoek naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen ging hij op zoek naar de dromen en grenzen van vele Europeanen die hem een trekhaak boden.

Geïnspireerd door de ervaringen van de 3700 km lange reis ontstond de theatervoorstelling Trekhaak Gezocht! Dit muzikale en interactieve programma is een combinatie van vertellingen, songs en filmmateriaal. Een unieke beleving waarin Tjerk Ridder, begeleid door musici, het publiek meeneemt op reis aan de hand van universele thema’s als oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.

Het reisverhaal laat de mogelijkheden van nieuwe verbindingen zien en maakt zichtbaar wat er kan gebeuren als mensen zich open durven te stellen voor het onbekende. Het programma prikkelt en inspireert; het gaat over buiten de lijnen denken en laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je van te voren zou kunnen bedenken!

Deze voorstelling is de eerste openbaar toegankelijke vertoning van dit maatschappelijk Europees onderzoek naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen!

Klik hier voor het bestellen van kaarten voor de voorstelling van 17:00
Klik hier voor het bestellen van kaarten voor de voorstelling van 20.15

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

prijzen

Normaal € 15,00

trailer