20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Theatergroep Bambie

Frou Frou

Theatergroep Bambie brengt opnieuw een oog- en oorstrelende voorstelling waarin livemuziek en spel verweven worden. Jochem Stavenuiter speelt in ‘Frou Frou’ een bejaarde clown die filosofeert over het (circus-)bestaan. Twee cellisten roepen met hun muziek – Schnittke, Debussy, Piazzolla – gedachten aan vroeger bij hem op: trucs die hij zich nog maar half herinnert en kunsten die hij nooit meer vertoont. De cellisten zelf lijken verdacht veel op mensen die hij heeft gekend, zoals het meisje dat hij liefhad en de bulderende circusdirecteur.

Geniet na afloop van de voorstelling in het Theatercafé van The Woodies.
The Woodies spelen vrolijke meerstemmige folksongs, waaronder The Beatles, Doe Maar, Crowded House en George Ezra. Van de ’60 tot hedendaagse songs, het komt allemaal aanbod!

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“Ergens in de voorstelling staat Frou Frou met een plat bord en een soeplepel in zijn handen. In dat soort simpele, zoveel uitdrukkende beelden blinkt de voorstelling uit. We struikelen allemaal door het leven, lijkt Frou Frou ons te zeggen, dus probeer er maar het beste van te maken.”

Theaterkrant

“Voortdurend blijft de breekbaarheid en melancholie merkbaar: in de woorden, de enscenering, de muziek, de krakende stem en de lichaamstaal van de clown. Van het begin tot het einde worden de weemoedige herinneringen subtiel en ontroerend gebracht. Een prachtige voorstelling.”

Rirotheater.blogspot.com