20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Johan Derksen presenteert

The Sound of The Blues & Americana

Na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’ presenteert muziekliefhebber Johan Derksen een programma, waarin blues en americana voortdurend tegen elkaar aan schurken. Speciaal hiervoor laat Derksen twee Amerikaanse artiesten overvliegen: Malford Milligan, voormalig frontman van onder meer de Greg Koch Band en The Boneshakers, en Di Reed, die hits scoorde met de meidengroep Jade en de laatste vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick was bij Stevie Wonder en Rod Stewart. Daarnaast telt de line-up met namen als Sean Webster, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee nog de nodige andere toppers. Zo staat ‘The Sound of The Blues & Americana’ garant voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd’s, lp’s en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Geniet na afloop van de voorstelling in het Theatercafé van het duo Arjan & Bart.
Het duo Arjan en Bart zijn echte rotten in het muziek-vak. Zo bracht Arjan zes succesvolle albums uit en was Bart jarenlang de voorman van de band ‘Boulevard’. Samen brengen ze akoestische classic rock!

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets