20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

The Life of a Man. Joe Cocker …

Cry Me A River Band

Genre: Muziek

John Robert Cocker is een legende. Hij schokte de muziekwereld in 1969 met zijn bloedstollende versie van The Beatles song ‘With A Little Help From My Friends’ op het historische festival Woodstock. De koning van de cover stierf op 22 december 2014.

Het theaterconcert ‘The Life Of A Man. Joe Cocker’ biedt naast de muziek uit het rijke oeuvre van Cocker een avond vol anekdotes uit het turbulente leven van de man die zong en bewoog alsof zijn leven er van afhing. En natuurlijk wordt er verteld over zijn grote demonen drank en drugs, die hem in de jaren ’70 bijna fataal werden.

Beleef het mee, samen met de overweldigende tienkoppige Cry Me A River band – het rijke leven van een fenomeen. Met leadzanger en Cockerfanaat Erik Hagelstein. Een avond met hits als ‘Summer In The City’, ‘You Are So Beautiful’,  ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Delta Lady’, ‘Up Where We Belong’ & ‘When the Night Comes’.

Let op: De Rijksoverheid verplicht bezoekers vanaf 13 jaar om bij hun bezoek de QR-code van hun coronatoegangsbewijs te tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs (vanaf 14 jaar). Deze QR-code, op je smartphone of in print, kan online en telefonisch worden opgevraagd. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets