20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

The Gallery

Het Danskwartier Zuidlaren en Assen

Genre: Te Gast

U bent van harte uitgenodigd bij de opening van onze expositie ‘meesterwerken uit de kunstgeschiedenis’, van Mondriaan tot de Renaissance en Frida Kahlo tot Degas. Een expositie van ongekende klasse. Dresscode: Gallery Chique!

Wat een uitnodiging! Het zal maar in je handen terecht komen als beginnend artiest. Ons verhaal begint bij een jonge kunstenares (gedanst door Irene of Myrthe) die leeft in haar grijze, grauwe atelier. Ze mist de inspiratie voor haar meesterwerk. Dan krijgt ze op straat de flyer van een galerij die meesterwerken exposeert. Eenmaal binnen komen de kunstwerken op magische wijze tot leven en langzaam ontstaat er weer kleur in haar leven. Deze inspiratie zorgt voor de creatie van hét ultieme meesterwerk, dat stukje bij beetje begint te ontstaan. Maar pas op.. er zijn kapers op de kust! Zo’n meesterwerk wil iedereen wel hebben. Weet onze kunstenares haar werk af te ronden en te beschermen tegen de criminelen die het proberen te roven? Kom in je mooiste jurk of pak naar onze  expositie ‘The Gallery’, gedanst door de leerlingen van het Danskwartier Zuidlaren en Assen.

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 15,00