20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

The era of YOU

Jan Postema Dansstudio

Genre: Dans, Te Gast

Jan Postema Dansstudio presenteert haar eindvoorstelling “The era of YOU”. Zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023, o.l.v. Lisan Wittendorp en Rosan Beekman.

Op het moment leven we met bijna 8 miljard mensen op deze wereld. Hoewel geen enkel persoon hetzelfde is, hebben we allemaal in ieder geval twee dingen gemeen. Iedereen komt op de aarde en gaat ook na een tijd weer weg. Wat daar tussenin gebeurd is blanco canvas, je kunt het helemaal zelf invullen. In theorie dan, want vaak wordt er in de praktijk toch van je verwacht dat je de sociale paden bewandeld die de maatschappij aangeeft, maar wat nou als dat pad niet bij jou past. Hoe erg is het dan om af te wijken van de norm, voor je eigen geluk te kiezen en eigen keuzes te maken? Zelfs al lijken dingen vast te staan, met genoeg moed kun je er altijd je eigen draai aangeven.

De boodschap is:

Geef je leven de invulling die bij jou past, want het is The era of YOU.

Laat je verrassen tijdens een afwisselende dansvoorstelling van Jan Postema Dansstudio met bijna 900 dansers in 13 uiteenlopende dansstijlen.

Voorverkoop start 22 mei.

meer info

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets