20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

The Analogues

Let It Be: ABBEY ROAD

Genre: Muziek

The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band en The White Album’. Voor dit seizoen staat ‘Let It Be: Abbey Road’ op het programma.

De rechtgeaarde Beatles-kenner weet dat het album Let It Be als laatste verscheen, maar dat de opnames voor Abbey Road de laatste studio-samenwerking waren voordat de band uit elkaar viel. Eigenlijk is Abbey Road dus het laatste album. Dat The Beatles nog één keer zo’n absoluut meesterwerk konden produceren, was mede de verdienste van de teruggekeerde (producer) George Martin en (technicus) Geoff Emerick. Maar ook op ‘Let It Be’ staan een aantal fantastische nummers, die het zonder meer verdienen om meegenomen te worden in deze show.

Let It Be: ABBEY ROAD dus; een integrale uitvoering van Abbey Road, aangevuld met hoogtepunten van Let It Be. In ieder geval genoeg materiaal waarbij de hulptroepen (blazers, strijkers) en het volledige vintage instrumentarium opnieuw kunnen schitteren. Publiek en critici in binnen- en buitenland zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau en de obsessieve aandacht voor muzikale details.

Ben je vriend van DNK dan kun je vanaf donderdag 1 juli 10:00 uur je kaarten kopen.
De reguliere verkoop start  zaterdag 3 juli om 10:00 uur.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 52,50

Rang 1 balkon

  • Normaal € 52,50

Rang 2

  • Normaal € 50,50

Rang 3

  • Normaal € 26,25