20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Sven Ratzke

Where are we now

Genre: Muziek

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met zijn show ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken.

Ratzke laat in ‘Where are we now’ een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard binnen. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema’s in Bowies oeuvre. Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is!

Van ‘Ground control to Major Tom’ tot ‘Look up here I’m in Heaven’. Ratzke verleidt je, gehuld in prachtige kostuums, door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène.

Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider. Met geheel nieuwe en spannende arrangementen duiken zij in het repertoire van Bowie zoals nooit eerder is gedaan.

Grote hits als ‘Heroes’ en ‘Let’s dance’, juweeltjes als ‘Ashes to ashes’ en ‘Lady grinning soul’, erfgoed zoals ‘Lazarus’ en geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot.

De verkoop voor vrienden is geopend. De reguliere verkoop start 3 juni 2021 om 10:00 uur.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Sven Ratzke zingt Bowie met intens en beheerst pathos"

NRC

“een prachtige emotioneel hommage aan Bowie"

Telegraaf

"Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen"

Trouw

“This show is one of the greatest cabaret values in New York City”

Broadway World, New York City

“This fabulous show is a Must-See!”

Romance Daily News NYC

Deze avond is een perfecte droom!

Die Welt