20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Stille Kracht

Adem & Hypnose event

Genre: Show

Stille Kracht; Tijdens dit exclusieve Theater Event maak je een magische reis door het onderbewuste door middel van ademwerk, hypnose én muziek. We nemen jou mee naar de kern van jouw roots, ongeacht waar je vandaan komt. Je kunt actief meedoen of jezelf laten verwonderen vanaf je stoel.

Een ervaring die je niet wilt missen!

5% van wat wij doen, doen wij bewust. De overige 95% doen wij onbewust
Als we zo’n groot deel onbewust doen, is het dan niet interessant om zo af en toe bewust stil te staan bij wat er in jouw onderbewuste deel speelt?

Tijdens onze tour zul je meer over dit onderwerp te weten komen en wellicht ervaren wat deze stille kracht voor jou kan betekenen.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) is als enige in Nederland opgeleid door de grootmeester Rasti Rostelli en is twee jaar lang met hem op tour geweest.
Daarnaast is hij te zien in de tweedelige Videoland documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On.
Naast het geven van Hypnoseshows runt Bandini zijn eigen Hypnotherapie Praktijk.

Noreen Tatuhey (Assen, 1977) runt haar eigen Ademcoaching Praktijk in Utrecht en geeft sinds 2021 Adem en Healingmasterclasses voor de Molukse gemeenschap, Merantau geheten. Haar missie is om mensen bewust te maken van de stille kracht van de adem en hoe hiermee te verbinden. Zij was o.a. spreker tijdens het unieke Ademevent van Kukuru.

*Stille Kracht wordt muzikaal ondersteund door de Molukse Tifagroep Tiga Batang Rumah

meer info tickets

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets