20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Smaakvol Theater met Pé & Rinus

Pé & Rinus goan weer los: de anderhalve meter sessie

Dineren in je favoriete restaurant en live een prachtig theaterconcert meemaken. Dat kan met Smaakvol Theater, het idee waarmee DNK op 25 april de Cultuurpitch VNO-NCW Noord, MKB Noord, NDC Mediagroep en de drie provinciale marketingorganisaties won. Op vrijdag 11 september vindt alweer de tweede editie plaats met niemand minder dan Pé & Rinus Anderhalfmetersessies. Een voorstelling die je kan bijwonen via een livestream in één van de drie deelnemende restaurants in Assen: Touché, Hotel de Jonge én Grand Café ’t Wapen.
 
Pé & Rinus Anderhalvemetersessies

Peter de Haan en Frank den Hollander staan dit veertig jaar samen op het podium, maar voor een grote viering gooide ook hier het COVID-19-virus roet in het spreekwoordelijke eten. Maar Frank en Peter laten zich niet van de wijs brengen, en slaan terug met de Pé & Rinus Anderhalvemetersessies! De mannen kijken in terug op hun carrière, met oud en natuurlijk nieuw materiaal. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Dineren en theater
Je kan deze voorstelling bijwonen vanuit het theater, maar ook vanuit een van de deelnemende restaurants. Ben je de gelukkige met een ticket voor de stream vanuit een restaurant? Dan heb je voor de stream al betaald en voor het restaurant gereserveerd en kun je op de avond zelf je eten en drinken afrekenen. Hieronder vind je aanvullende informatie per restaurant.

Grand Café ’t Wapen
Aanvang: 18:30 uur
Bekijk hier alvast het menu
Dieetwensen en allergieën kun je vooraf doorgeven via 0592-269469 of restaurant@twapen.nl

Restaurant Touché
Aanvang: 18:30 uur
Menu: 4 gangen verrassingsmenu à €40,-
Dieetwensen en allergieën uiterlijk twee dagen vooraf doorgeven via 0592-769 069 of info@restauranttouche.nl

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets