20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Smaakvol Theater met Brigitte Heitzer en René van Kooten

Brigitte Heitzer & René van Kooten doen het samen

Genre: Musical

Dineren in je favoriete restaurant en live een prachtig theaterconcert meemaken. Dat kan met Smaakvol Theater, het idee waarmee DNK op 25 april de Cultuurpitch VNO-NCW Noord, MKB Noord, NDC Mediagroep en de drie provinciale marketingorganisaties won. Op woensdag 26 augustus vindt de allereerste editie plaats met niemand minder dan Brigitte Heitzer en René van Kooten in Doen het Samen. Een voorstelling die je kan bijwonen vanuit onze Grote Zaal of via een livestream in één van de drie deelnemende restaurants in Assen: Bij Jaap, The Black Tie en Liff.

Brigitte Heitzer & René van Kooten – Doen het Samen
In de nieuwe 1,5 meter-samenleving zoeken Brigitte en René juist het publiek op. In Doen het Samen staat verbinding centraal, iets waar we nu misschien nog wel meer behoefte aan hebben dan ooit. Brigitte en René verbinden door muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal én soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit Jesus Christ Superstar tot Evita en Les Misérables en van Neil Diamond tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans. Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar de verhalen van het publiek. Zo wordt elke avond anders, elke avond uniek, met elkaar samengesteld.

Dineren én live theater
Hieronder kun je voor €7,50 per persoon een ticket voor de stream vanuit een restaurant naar keuze kopen. Op de avond zelf reken je bij het restaurant je eten en drinken af. Tickets kunnen alleen online gekocht worden en met een ticket voor een stream vanuit een deelnemend restaurant is tevens je plekje voor het diner gereserveerd. Dineren in DNK in combinatie met de voorstelling is niet mogelijk.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets