20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Meneer Monster

Rovers (3+)

Drie onhandige Rovers wonen in een wereld waar kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. Het drietal is vastberaden om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als ‘De Gruffalo’, ‘Over een Kleine Mol’, de ‘Fantastische Meneer Vos’ en ‘De Waanzinnige Boomhut’ brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

De ‘Rovers’ is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek van Erik Hofland.

Bij deze voorstelling zit ranja voor de kinderen (excl. pauzedrankje).

Getipt door de Volkskrant!

Voor de voorstelling in de foyer: Spelen met schaduw
Kom jij ook spelen met schaduwen? Wat zet jij op je hoofd? Hoe ziet jouw schaduw eruit? Als een monster? Of als een rover? Pappa of Mamma maken een foto zodat je jouw monsterschim mee naar huis kunt nemen. Doorlopend van 14:00 t/m 14:45 uur.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"draait in de Rovers alles om de vorm. En die is spectaculair met een bedrieglijk eenvoudig decor van Morgana Machado Marques dat echter perfect is voor de vele projecties en lichteffecten"

Theaterkrant

"Is het visuele comedy of slapstickspektakel? Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie."

Volkskrant