20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Rosa da Silva

A vida rosa

Genre: Cabaret

‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van deze zoektocht. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling, met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Muziek waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren zal komen! Je ziet Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

A vida rosa is Rosa’s tweede solovoorstelling. De afgelopen twee theaterseizoenen beleefde ze haar debuut met de veelgeprezen voorstelling ‘Daar moet je heen’. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied ‘Als het zover is’. Een nieuwkomer was Rosa niet in het Nederlandse theater. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Oktober is UNICEF-theatermaand. Deze maand vraagt Unicef aandacht voor het onderwijs van kinderen. Dit gaat namelijk veel verder dan de schoolbanken, ook creatieve expressie en het trainen van weerbaarheid zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. En waar kunnen zij dat verhaal beter vertellen dan bij ons in het theater?

Donderdag 26 & vrijdag 27 oktober komen UNICEF-vrijwilligers bij ons in de foyer staan met een stand om hier meer over te vertellen.

Winactie
Vergeet ook niet om mee te doen aan de winactie, wie weet win jij een avondje uit met de Podium Cadeaukaart en zien we je snel in het theater. Meedoen aan de winactie kan hier.

Rosa da Silva 26 oktober in Assen