20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Relatieconcert Politie Orkest Noord-Nederland

Genre: Muziek

Het Politie Orkest Noord-Nederland (PONN) is het muzikale visitekaartje van de politie in Noord-Nederland. Het orkest bestaat uit 50 muzikanten en heeft een fanfare-bezetting. Veel muzikanten van het PONN zijn in actieve dienst bij de politie Eenheid Noord-Nederland. De orkestbezetting wordt gecompleteerd met enthousiaste amateur muzikanten die zijn aangesteld en beëdigd als Politievrijwilliger-Muziek. De muzikale leiding van het PONN is in handen van chef-dirigent Frank Samsom.

Het Politie Orkest Noord-Nederland speelt een breed repertoire dat bestaat uit originele composities voor blaasorkest, bewerkingen van klassiek repertoire en goed gecomponeerde of gearrangeerde werken uit de jazz- en lichte muziek. Ook tijdens dit relatieconcert komen al deze muziekstijlen aan bod.

Speciale gastsolist is zanger Edwin Jongedijk. Behalve politiemens in hart en nieren, is Edwin ondertussen een bijzonder gewaardeerd zanger. ‘Het leven, de liefde en verlangen’; dat is wat Edwin met zijn warme stem bezingt in zijn Gronings- en Engelstalige liedjes. Edwin is met grote regelmaat te beluisteren in de noordelijke theaters en op kleinere podia. Als solist, met zijn gitaar en mondharmonica, of als lid van De Troebadoers met Alex Vissering en Jan Henk de Groot.

Kaarten kosten € 5,00 (inclusief pauzedrankje) en zijn verkrijgbaar via: info@ponn.nl

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets