20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Pheifer & Blom

En en

Genre: Cabaret

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een fysieke, muzikale en absurde duo voorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en…..

Tip: Beluister ook onze podcastserie ‘Wat ik worden wil  waarin Anniek Pheifer te gast was en praat over haar werk als actrice.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Wat Ik Worden Wil - aflevering 2 - actrice Anniek Pheifer

Nergens minder dan op het podium van De Nieuwe Kolk is bij actrice Anniek Pheifer de liefde voor theater geboren. Al jong besefte ze dat wat zij daar op toneel deed, iets teweeg bracht bij de mensen in de zaal. Nog altijd vindt zij het verkleden en doen-alsof het leukste aan haar vak.

Direct vanaf de middelbare school ging ze naar de toneelschool en sindsdien werkt ze als actrice. Ze legt uit wat volgens haar de rol van geluk, talent, een gun-factor en hard werken is geweest in haar carrière.

In aflevering 2 van de Wat Ik Worden Wil-podcast van DNK haalt ze verder de meest voorkomende misverstanden over acteren en de glamour van de film- en televisiewereld onderuit. Maar ze beschrijft ook de magie van op het toneel staan.