20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

BonteHond

PAK 'M (3+)

Het flitsende ‘PAK ’M’ gaat over achter elkaar aanzitten en klassieke misverstanden. Twee presentatoren vechten om de microfoon, de derde gaat ermee heen. Genoeg reden dus voor een achtervolging met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Virtuoos gespeeld, meesters in slapstick.” – Het Parool

Getipt door de Volkskrant!

Tip: Na afloop van de voorstelling krijgt iedereen een eigen multifunctionele plopkap en een interactieve mini-workshop in playbacktechnieken. Plopkap, wat is dat? Check dit filmpje dan alvast!

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“Er wordt slim gebruikgemaakt van techniek, vooral de soundtrack van Wim Conradi is geweldig. ‘PAK’M’ wordt virtuoos gespeeld door Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl, meesters in slapstick. Vooral het spatzuiver playbacken van de tv-uitzendingen doet je met open mond toekijken.”

Het Parool

“Net als in ‘AaiPet’, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers perfect en betrekken zij waar het maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.”

Theaterkrant

“De soundtrack van Wim Conradi is allesbepalend in een serie woordloze achtervolgingen. (…) Een groot aantal kinderen gaat gierend mee in de Tom & Jerry-slapstick.”

de Volkskrant