20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Ons Kind

Het beste voor jouw kind

Genre: Te Gast

Je wilt dolgraag dat jouw kind uitgroeit tot een gelukkig, liefdevol en sociaal mens. In diepe verbondenheid met jou als ouder. Zodat je niet hoeft te dreigen, straffen of smeken, maar in rust en vertrouwen je kind het allerbeste geeft.

Welkom bij ‘Ons Kind’. De theatershow die de omgang met jouw kind voorgoed zal veranderen. Waar psychologen en theatermakers 4 jaar (!) aan hebben gewerkt. Zodat jij als nooit tevoren ervaart wat jouw kind écht nodig heeft. Tijdens een prachtige avond uit in het theater. Herkenbaar, hilarisch, ontroerend en levensveranderend. Voor iedereen die kinderen heeft, met kinderen werkt of zelf ooit kind is geweest.

Met wie ga jij?

bestel tickets | 13 DEC 24 meer informatie

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Onmisbaar deze kennis en inzichten wanneer je als ouder het beste uit jezelf, je kind of omgeving wilt halen"

Ronald Digerdis

"Wat een indrukwekkende mooie en bij tijden bijna pijnlijk herkenbare voorstelling"

Paul Eric Noordhoek

"Ik ben diep diep en nog eens diep onder de indruk"

Kitty Vromen

Psychologie in theater

Fijn dat je er bent

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een groep van gepromoveerd psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en acteurs die leven voor onze missie: jou de mooiste liefdesrelatie geven die er bestaat. Waarin jij iedere dag groeit en bloeit. En het beste uit jezelf én je partner haalt.

We zien het iedere dag weer. Mensen die verlangen naar die ene fijne liefdesrelatie, maar hier niet in slagen. Stellen die worstelen in hun relatie of gewoon maanden, ja zelfs jaren doorkabbelen, zonder eruit te halen wat erin zit. Ze nemen genoegen met ‘prima’ in plaats van ‘geweldig’. Ze zijn zich niet bewust van hun enorme potentie om de relatie te laten uitgroeien in een fijne, veilige en hechte liefdesrelatie.

En dit terwijl de psychologie van de liefde jou als single of stel zoveel moois te bieden heeft! Zoveel baanbrekende, impactvolle en direct toe te passen inzichten en handvatten om de mooiste liefdesrelatie te creëren die er bestaat.

Als gepromoveerd psychologen en wetenschappers hebben we ze allemaal in huis en ontdekken we iedere dag weer nieuwe inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk.