20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Soy Kroon (Solo Stories)

Nu ik je zie

Genre: Toneel

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader, beseft zijn 21-jarige zoon dat het hem niet lukt om iets van zijn leven te maken. Misschien ziet hij weer een toekomst als hij het verleden in de ogen durft te kijken. Maar hoe intensiever hij speurt naar sporen van zijn vader, hoe meer hij zichzelf tegenkomt. ‘Nu ik je zie’, naar het boek van Merlijn Kamerling over de verhouding tot zijn vader Antonie, gaat over uitgestelde rouw en volwassen worden, met in de hoofdrol multitalent Soy Kroon.

Na de voorstelling is in de foyer iemand van de voorstelling aanwezig met wie je, indien je hier behoefte aan hebt, even kunt praten.

Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of heb je zelf last van suïcidale gedachten en weet je niet wat je moet doen?
Neem (anoniem) contact op met 113 zelfmoordpreventie.

Voorafgaand aan de voorstelling Nu ik je zie vindt een inleiding plaats. Deze inleiding wordt verzorgd door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Nu ik je zie over?
Reserveer tickets voor de inleiding

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Toen ik je zag | Soy Kroon

Podcast 'Nu ik je zie'

het repetitieproces

In deze podcastaflevering bij de voorstelling 'Nu ik je zie' is Annemiek Lely aanwezig bij de eerste repetitiedag. Ze vraagt acteur Soy Kroon en regisseur Benno Hoogveld onder meer naar het ontstaan van het plan voor deze voorstelling en waarom Soy ja zei toen hij werd gevraagd.Ook gaat Annemiek in gesprek met scriptschrijver Marc Veerkamp. Hoe zette hij het verhaal van Merlijn Kamerling om in een theatervoorstelling?'Nu ik je zie' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling, een solovoorstelling over een zoektocht van een twintiger naar zijn eigen identiteit.

Soy Kroon ontroert in solostory ‘Nu ik je zie’

Musicalsites.nl

"Knap hoe acteur Soy Kroon switcht tussen de personages"

scenes.nl

"Kroon weet op sterke en overtuigende wijze de emotie de juiste laag te geven en laat je meeleven van begin tot eind. "

Theaterparadijs.nl

"Alle emoties komen binnen in Soy Kroons vertolking van het verhaal van Merlijn Kamerling"

Theaterkrant