20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Noordelijk Halfrond

Arnold Veeman & band, Nicole Wairata & band

Genre: Muziek

Geniet tijdens het Noordelijk Halfrond van niet één maar twee muzikale talenten uit het Noorden! Tijdens deze editie staan Arnold Veeman en Nicole Wairata in een double bill programma op de bühne.

Arnold Veeman
In een gloednieuwe theatershow genaamd ‘V R I E N D E N’ komt Arnold Veeman met verfrissende en humoristische liedjes vol met sterke verhalen, lollige roddels en soms pijnlijk herkenbare momenten over zijn vrienden van vroeger en nu. Laat je volledig meeslepen in een vrolijke maar soms ook stemmige setting. Arnold vreest niet om pijnlijke en kwetsbare momenten van vroeger te delen met zijn publiek in de vorm van muziek. De avond wordt gevuld met veelal Nederlandstalige nummers, maar ook bekende Groningse klassiekers komen aan bod. Een emotionele ervaring die aan het eind een glimlach op je gezicht tovert, met wellicht een enkel traantje.

Nicole Wairata
Nicole Wairata is een 23-jarige zangeres uit Assen die in 2022 haar band bij elkaar heeft gebracht. Met haar veelzijdige stem schakelt ze moeiteloos tussen genres. Haar repertoire waar met name blues, soul, jazz en R&B in voor komen, draagt ze voor met haar warme en volle muzikale klanken. Ze zal ondersteund worden door een viertal bandleden die haar vocaal en instrumentaal bijstaan.
Sinds 2014 is Nicole Wairata al actief in de muziek. Ze heeft met verschillende muziek wedstrijden meegedaan, waaronder Kunstbende waar ze in 2015 finalist werd en in 2016 de 2e plaats heeft mogen veroveren. 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets