20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

NITE with Bab Ad-Daar

with Bab Ad-Daar

Genre: Special

Bab Ad-Daar

Bab Ad-Daar (betekenis: ‘De deur staat altijd open’) is een community van ruim 150 nieuwkomers die samen repeteren, voorstellingen maken en theatrale participatieprogramma’s ontwikkelen bij de voorstellingen van NITE en Club Guy & Roni. Het is een platform gecreëerd voor en door nieuwkomers, zodat zij een plek hebben om hun interesses en talenten in de theaterwereld te ontdekken en ontwikkelen. Dat geldt voor zowel de mensen op het podium als achter de schermen.

Programma

Na een succesvolle avond ‘A Nite with Bab Ad-Daar’ in 2022, opent Bab Ad-Daar opnieuw de deuren van het theater met een nieuwe editie van onze participatieavond. A Nite with Bab Ad-Daar staat dit keer in het teken van grenzen en systemen, gebaseerd op de grote voorstelling van NITE, the Underground. A Nite with Bab Ad-Daar: the Underground bestaat uit drie onderdelen. In deze interactie theatervoorstelling (regie: Sanne den Hartogh) wordt het publiek uitgedaagd in de opvattingen over grenzen en systemen. Zoals gewoonlijk wordt de middag afgesloten met een afterparty, verzorgd door onze eigen DJ El Ash. Kom, doe met ons mee en ontvang een mooie verassing achteraf!

The Underground

In a Nite with Bab Ad-daar: the Underground onderzoeken we grenzen. Grenzen in alle soorten en maten: grenzen waar je niet overheen mag, grenzen tussen fantasie en realiteit, grenzen in jezelf en de grens tussen maatschappij en the underground. Hebben we een systeem met grenzen nodig of berooft het ons van onze vrijheid? A Nite with Bab Ad-daar: Underground is een multi-disciplinaire voorstelling waar acteren, mime, zang en dans worden gecombineerd.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets