20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Niels Geusebroek

Dreamer

Genre: Muziek

Niels Geusebroek is terug! Na zijn succesvolle theaterprogramma’s ‘Here Am I’ en ‘Wildfire’ komt één van Nederlands meest authentieke singer-songwriters solo naar het theater.

Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig te zijn geweest, besloot hij meer tijd met zijn twee kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is veel nieuw werk, wat in 2021 en 2022 zal worden uitgebracht. De nieuwe EP zal, net als de nieuwe theatertour, de naam ‘Dreamer’ dragen.

“Er wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt ‘Take Your Time Girl’ opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.”

Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in het theater… Dat belooft een prachtige avond te worden.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Preview Niels Geusebroek in Kolkend