20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

TITANIC de musical

René van Kooten e.a.

Genre: Musical

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast is op 6, 7 en 8 mei te zien in De Nieuwe Kolk. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit! Mis het niet.

Het Verhaal
10 april 1912. Het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld vertrekt uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

TITANIC, gegarandeerd een onvergelijkelijke avond uit.

“genieten van de mooie meerstemmige koorarrangementen ” -Trouw-

“fantastische cast” -AD-

“wonderschone compositie” -Telegraaf-

Cast
René van Kooten | Mariska van Kolck | Dennis Willekens | Wieneke Remmers | Marijn Brouwers | Richard Spijkers | Han Oldigs | Linda Verstraten | Jordy van Loon, David van den Tempel e.a.

De voorstelling op 8 mei (15.00 uur) is toegankelijk voor mensen met een visuele beperking
TITANIC de musical is op zondagmiddag 8 mei ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen niet online worden besteld, maar via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Adembenemend"

De Volkskrant

"Imposant decor"

Theaterparadijs.nl

"Indringend en ijzingwekkend prachtig "

ilovetheater.nl