20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Miss Montreal

Een stap terug

Genre: Muziek

Een theatershow met veel humor, waarbij Sanne praat over haar leven, naast artiest zijn. Soms moet je een stap terug doen en nieuwe dingen ontdekken. En hoe vul je de toekomst in? Allemaal levensvragen die aan bod komen met een lach en een traan, en vooral veel muziek! Oude en nieuwe liedjes in een bijzondere akoestische setting. Een intieme, eerlijke, mooie show, zoals we die van Sanne kennen!

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Oktober is UNICEF-theatermaand. Deze maand vraagt Unicef aandacht voor het onderwijs van kinderen. Dit gaat namelijk veel verder dan de schoolbanken, ook creatieve expressie en het trainen van weerbaarheid zijn belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. En waar kunnen zij dat verhaal beter vertellen dan bij ons in het theater?

Donderdag 26 & vrijdag 27 oktober komen UNICEF-vrijwilligers bij ons in de foyer staan met een stand om hier meer over te vertellen.

Winactie
Vergeet ook niet om mee te doen aan de winactie, wie weet win jij een avondje uit met de Podium Cadeaukaart en zien we je snel in het theater. Meedoen aan de winactie kanĀ hier.