20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

MAMMA MIA!

Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.

Genre: Musical

MAMMA MIA!, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. De hoofdrollen worden vertolkt door Brigitte Heitzer als Donna, Soraya Gerrits als Sophie en René van Kooten als Sam.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om, op een zonnig Griekse eiland, door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes…

De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een echte sensatie. Wereldwijd werd de musical door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf 27 september zal deze gloednieuwe versie vijf dagen lang te zien zijn in De Nieuwe Kolk!

De voorstelling  is zaterdag 30 september te beleven voor mensen met een visuele beperking, en op zondag 1 oktober voor mensen met een gehoorbeperking. Zie onderaan deze pagina voor meer informatie.

De weekendtoeslag voor deze voorstelling is €10,00 per ticket.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

Komt het Zien!
De voorstelling  is zaterdag 30 september te beleven voor mensen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom.

Kaarten voor mensen met een visuele beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service te bereiken via 088 012 88 88 of stuur een mail met naam, adres, woonplaats en het aantal kaarten naar contact@dnk.

Theater met Tolk
Ben je doof of slechthorend en houd je van theater? Op zondagmiddag  1 oktober is er een gebarentolk en schrijftolk aanwezig.
De gebarentolk staat bij de voorstelling op het toneel en ondersteunt de handeling met gebaren. De schrijftolk zorgt er voor dat de je kunt meelezen op een eigen scherm. Een soort ondertiteling zoals je die van televisie kent. meer info is te vinden op de website van Theater met Tolk
 
Geïnteresseerd? JA! Hoe nu verder?
Kaarten voor mensen met een hoor beperking kunnen worden besteld via de afdeling Klant & Service, via een mail te sturen met naam, adres, woonplaats, het aantal kaarten en wat voor tolk je nodig hebt: een schrijftolk of tolk NGT naar contact@dnk.