20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Leon Moorman & band en Hannah Mae & band

Noordelijk Halfrond

Genre: Muziek

Geniet tijdens het Noordelijk Halfrond van niet één maar twee muzikale talenten uit het noorden! Tijdens deze eerste editie staan twee Drentse muzikanten op het programma, namelijk: Leon Moorman & Band en Hannah Mae & Band.

Leon Moorman
Leon Moorman stortte zich samen met zijn band in een opwelling in D-pop, toegankelijke muziek in het Drents. Een impuls die tot een fantastisch succes heeft geleid! Inmiddels heeft Leon Moorman al vele harten veroverd met hits als ‘Noar Huus’, ‘Knooin’ en de nieuwste ‘Heur Joe Wel’. Met overwinning op het Drents Liedjesfestival, Suns Europe Songfestival voor Minderheidstalen én de nominatie Beste Talent 2019 door Popgala Noord op zak is Leon Moorman klaar voor de volgende muzikale stap en doet de D-popband DNK Theater aan.

Hannah Mae
Hannah Mae is een jonge, rootsy singer-songwriter bij wie de muziek in haar bloed zit. ”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.” Hannah Mae schreef o.a. met Daniël Lohues en Ilse DeLange. Met haar optredens,  zowel met band als solo, met alleen haar gitaar -van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters- gooit ze hoge ogen en laat ze zien dat ze klaar is om de Drentse provinciegrenzen te overstijgen.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets