20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Toneelgroep Amsterdam

Lady Chatterley’s Lover

Genre: Toneel

Toneelgroep Amsterdam (toen nog De Warme Winkel) ging afgelopen seizoen aan de haal met de beruchte en grensverleggende roman ‘Lady Chatterley’s Lover’ (1928) van D.H. Lawrence. NRC Handelsblad gaf vijf sterren aan de “razend intelligente aanklacht tegen de heteroseksuele norm”. Florian Myjer en Lisa Verbelen wentelen zich schaamteloos in perversie en genot en nemen ‘Lady Chatterley’s Lover’ een beetje ruig en een beetje teder mee naar de 21e eeuw. “Ga kijken, doe jezelf een plezier, laat je meevoeren.” (Theaterkrant)

selecteer datum en tijd

'Een razend intelligente aanklacht tegen de heteroseksuele norm, die uiteindelijk uitmondt in een ode aan liefde en seks die zich niet door maatschappelijke normen laat beperken.'

NRC Handelsblad

'Een kwetsbare, prikkelende en belangrijke voorstelling over liefde, lust, uitsluiting en inclusie.'

de Volkskrant

De Warme Winkel zocht sinds haar oprichting al naar een naam die beter communiceert waar zij voor staat. Liefhebbers associëren hun naam misschien met artistiek avontuur, maar in het algemeen wekt hij een heel andere indruk. Nu kwam er een historische naam vacant die beter uitdraagt waar ze voor staan en waar ze heen willen, en die naadloos aansluit op hun oeuvre vol kunsthistorische citaten en toe-eigening, brutaliteit en experiment. Vanaf heden heet De Warme Winkel daarom toneelgroep Amsterdam.

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 19,50
  • Lid Bibliotheek € 17,00

Rang 3

  • Normaal € 9,75

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.