20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kine & Choir!

Come and join the concert

Genre: Gospel, Te Gast

Gospel liefhebbers opgelet! Op zaterdag 17 juni komt de bekende Noorse gospelzangers Kine L. Fossheim naar Nederland voor een heerlijk gospelconcert met een groot projectkoor van ruim 80 leden!

Initiatiefnemers Arnold & Vera Wienen (www.arnoldwienen.nl) organiseren al een aantal jaren grote koorprojecten met verschillende artiesten. Dit keer hebben ze met Kine één van dé solisten en gezichten van het Oslo Gospel Choir naar Nederland weten te halen. Op zaterdag 17 juni zal ze samen met het projectkoor een zeer divers repertoire aan liederen ten gehore brengen in het prachtige Theater De Nieuwe Kolk in Assen.

Er zullen heerlijke oude gospels voorbij komen, maar ook meer hedendaagse gospels van bijvoorbeeld Britt Nicole, Chris Tomlin en Kari Jobe. Uiteraard zal er tijdens het concert ruimte zijn om mee te zingen met een aantal bekende Praise & Worship songs en natuurlijk zullen er een aantal songs van het Oslo Gospel Choir worden gezongen.

Alsof dat nog niet genoeg is zal Kine natuurlijk ook een aantal liederen solo zingen.

Met andere woorden … garantie voor een hele muzikale, feestelijke avond waarin we God alle lof en eer zullen brengen en die je niet wilt missen!

Bestel vandaag nog je kaarten voor een prachtige avond!
Come and join the concert ‘Kine &Choir!’

meer info bestel kaarten

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets