20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Christelijk Mannenkoor Assen

Kerstconcert 2022

Genre: Muziek

De sonore klanken van de mannenstemmen nemen u mee naar verschillende landen met hun mooiste en bekende Kerstliederen. Uit Nederland: “Nu zijt wellekome”, uit Duitsland: “Frieden”, prachtige Franse Noëls en de mooiste Engelse Carols waaronder “Once in royal David’s city”.

Het CMA zingt dit jaar ook bekende kerstmuziek uit het klassieke repertoire, bijvoorbeeld  “For unto us a Child is born” uit de Messiah van Händel en “Herders in ’t veld van Effratha” op de meesterlijke melodie van Mozart, bekend geworden door The Young Amadeus.

Ook het spectaculaire “Go tell it on the mountains” zal niet ontbreken. En natuurlijk het altijd imponerende “Stille nacht” en “Ere zij God” met massale samenzang aan het eind van het concert.

Het beloofd een heerlijke avond te worden met de mooiste kerstmuziek.

Samen met de warme klanken van het strijkersensemble, daarbij de bekende sopraan Margreet Rietveld, pianist André van Vliet en organist Jorrit Woudt, komt u helemaal in de Kerstsfeer.

Dirigent Bert Duijst

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets