20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Jumpin’ Jack

Mei 2019 komt er op het TT-Circuit te Assen een grote muzikale en beeldende voorstelling over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder: Jack Middelburg. De motor-muziek-theater show JUMPING JACK, naar de bijnaam van Middelburg, wordt een spectaculaire voorstelling met veel live muziek, stunts, professionele cast, dans en amateurs uit Assen en omstreken. In de reeks voorstellingen kunnen per keer 3000 motor, muziek en theaterliefhebbers een unieke voorstelling zien waarin vanzelfsprekend ook op motoren uit de 70-ties geraced gaat worden.

De voorstelling is een initiatief van BUOG, Bedenkers en Uitvoerders van Ongewone Gebeurtenissen die daarin nauw samenwerkt met TT-Circuit Assen en veel lokale partijen.

Verhaal
Als de kleindochter van Jack, een kleine 40 jaar na zijn overwinningen, op het TT Circuit komt, duikt zij in de tijd van haar opa en beleeft zij de ups en downs van haar grootvader opnieuw. De roemruchte 70-ties en 80-ties herleven in volle glorie!

Op de buis
Op woensdag 20 februari waren Matteo van der Grijn en Julia van der Vlugt, de hoofdrolspelers van ‘Jumpin Jack’, te gast bij Tijd voor Max. Samen met de Jumping Jack Band lieten Matteo en Jullia de single en bijbehorende track ‘Ride’ horen. Kijk de aflevering hier terug.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets