20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Noordelijk Halfrond

Jim van der Zee en Katie Koss

Genre: Muziek

Geniet tijdens het Noordelijk Halfrond van niet één maar twee muzikale talenten uit het noorden! Tijdens deze editie staan Jim van der Zee en Katie Koss in een double bill programma op de bühne.

Jim van der Zee
Door de technologie van deze tijd kan je tegenwoordig naar alles luisteren wat je wilt en waar je wilt. Het unieke van het theater is dat je iets ziet wat alleen daar op dat moment plaatsvindt; je koopt een kaartje, maar eigenlijk koop je een ervaring. Jim van der Zee doet er alles aan om die ervaring zo uniek mogelijk te maken en alles te geven wat hij in zich heeft. Soms alleen, soms samen met anderen. Let’s keep it fresh!

Katie Koss
Voor de van origine Oekraïense Katie Koss, draait alles om zelfreflectie. Met haar vurige en verhalende nummers neemt ze je mee in haar zelfstudie: ze verwondert zich over haar eigen perspectief en reflecteert over dingen als het lichaam, intimiteit, eigenwaarde en het streven om te groeien. Geïnspireerd door Lianne la Havas, Amy Winehouse en Leon Bridges schrijft ze moderne, zwoele jazz/pop gitaarliedjes (denk North Sea Jazz meets Lowlands). Hierin geeft ze zichzelf bloot om zo grenzen te verleggen en nieuwe wegen te introduceren. Voor anderen, maar vooral voor zichzelf.

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets