20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Hoge Fronten: Sarah Jonker en Joke van Leeuwen

Heb je mijn zusje gezien (2,5+)

Genre: Kind/familie

In samenwerking met hét Jeugdtheaterfestival van Assen staat in DNK de prachtige kindervoorstelling ‘Heb je mijn zusje gezien?’ op het programma. Een beeldende voorstelling over de zoektocht van een meisje naar haar grote zus. Ze vraagt aan iedereen die haar pad kruist of die persoon haar zusje heeft gezien. Bij elke persoon voegt ze aan haar vraag meer kenmerken toe, waaraan haar zusje te herkennen is. Dat levert spannende ontmoetingen op, maar haar zusje zit er telkens niet bij. Echter, wie goed oplet, herkent haar zusje zo: aan haar blauwe ogen, haar jas met zakken, haar gele muts, haar krulhaar en haar schoenen met veters!

‘Heb je mijn zusje gezien?’ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Joke van Leeuwen dat in 2007 bekroond werd met De Gouden Penseel. Het ‘stapelverhaal’ wordt door Hoge Fronten bewerkt tot een beeldende, muzikale en grappige familievoorstelling voor de allerkleinsten (2,5+). De tekeningen van Joke van Leeuwen vormen de inspiratiebron voor de personages, de kostuums en het decor. Ook de bezoekers en theaterzaal worden ‘verkleed’.

Op zaterdag 18 en zondag 19 september staat Assen met Art of Wonder weer bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud. Bekijk hier de volledige agenda van het festival.

Let op: Voor je bezoek aan deze voorstelling moeten bezoekers vanaf 13 jaar de qr-code van hun coronatoegangsbewijs kunnen tonen, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Deze qr-code, op je smartphone of in print, kan worden opgevraagd op de website van de Rijksoverheid. Lees hier meer over het Coronatoegangsbewijs

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets