20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Theater Oostpool; Hadewych Minis

Girls and Boys (16+)

Genre: Toneel

Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. Het leven dat ze met elkaar hebben opgebouwd is gelukkig en vergelijkbaar met dat van velen, maar gaandeweg brokkelt het huwelijk af en neemt hun leven een verontrustende wending.

Girls and Boys is een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Deze monoloog, van de hand van de veelgeprezen Britse toneelschrijver Dennis Kelly, verscheen in 2018. Regisseur Daria Bukvić besloot dat het tijd was om deze theatrale noodkreet naar de Nederlandse theaters te brengen: ‘Girls & Boys is mij uit het hart gegrepen. Het is het meest urgente toneelstuk dat ik in jaren heb gelezen.’

Kijkwijzer: 16+ | In deze voorstelling wordt expliciet verwezen naar geweld

selecteer datum en tijd

Hadewych Minis

De indrukwekkende solovoorstelling Girls and Boys is multitalent Hadewych Minis op het lijf geschreven. Voor haar rol in de film Borgman won Minis haar eerste Gouden Kalf en voor de vertolking van Rachel Hazes in Bloed, Zweet & Tranen de tweede. In 2018 tourde ze met haar eigen voorstellingen langs clubs en theaters. Na de muzikale solo Minis Plus volgde in 2020 Hadewych doet de dames waarmee ze ‘een hartstochtelijke ode aan Nederlandse zangeressen van toen en nu’ bracht. Daarnaast veroverde ze Nederland met haar deelname aan het AVROTROS-programma Maestro.

WINNAAR THEO D’OR 2021-2022

Hadewych Minis voor haar rol in Girls and Boys van Theater Oostpool

"Zo`n voorstelling doet het theaterhart goed"

NRC

"Hadewych Minis is weergaloos"

Scènes

"Girls and Boys van Toneelgroep Oostpool verdient heel veel publiek"

Trouw

Première video met publieksreacties

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 31,00

Rang 1 balkon

  • Normaal € 31,00

Rang 2

  • Normaal € 15,50

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.