20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Garage TDI ism Dutch Vinex Wonder Boys

Als ik niet hier ben, dan ben ik waarschijnlijk daar (6+)

Genre: Kind/familie

Een muzikale en beeldende theatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. In ons dagelijkse bestaan worden we overprikkeld door een continue stroom aan informatie. Wat nou als je al die prikkels van buitenaf eens stopzet en op reis gaat naar binnen? Waar neemt jouw voorstellingsvermogen je dan mee naartoe? Als ik niet hier ben, dan ben ik waarschijnlijk daar is een ode aan de verbeelding.

De broers Jolle en Tjebbe Roelofs laten je reizen in je eigen hoofd. Met humor en alledaagse nuchterheid maken ze inzichtelijk hoe makkelijk het is om te zijn waar je maar wilt zijn en te doen wat je maar wilt doen: als je je inbeeldingsvermogen maar gebruikt. Ze komen in allerlei absurde situaties terecht en soms raken ze verstrikt in hun eigen verbeelding: wat was nou werkelijkheid en wat fantasie?

Als ik niet hier ben, dan ben ik waarschijnlijk daar houdt de verbeelding van jonge kijkers levendig en maakt de stram geworden fantasie van volwassenen weer soepel! Op een lichtvoetige manier roept de voorstelling vragen op over de objectiviteit van onze blik. De voorstelling gaat over verschillende zienswijzen van één en dezelfde werkelijkheid, over wat echt is en wat niet.

Bestel hier je tickets

Makers & spelers
Concept, spel en muziek: Jolle Roelofs, Tjebbe Roelofs
Regie: Tim Verbeek
Dramaturgie: Frederieke Vermeulen
Artistiek advies: René van ’t Hof
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Decorontwerp: Marlies Schot
Kostuumontwerp: Freja Roelofs
Techniek: Janine de Weerd

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets