20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

ISH Dance Collective

FTBLL - Can you kick it

Genre: Dans

ISH Dance Collective brengt voetbal het theater in met de spectaculaire familievoorstelling FTBLL – Can You Kick it. Sterren uit het straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking knallen van het podium met ongekende baltrucs, flitsend voetenwerk en indrukwekkende powermoves. Begeleid door hiphop beats en spoken word, laten acht performers zien hoe je het kan schoppen van de straat naar het theater.

Voetbal en dans samen op een podium? Voor choreograaf Marco Gerris is niets onmogelijk. Geïnspireerd door choreografieën die verstopt zitten in de stad, maakt ISH Dance Collective de poëzie van de straat zichtbaar in het theater. FTBLL- Can you kick it brengt de drie disciplines straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking voor het eerst samen op het podium.

In FTBLL is te zien dat de bewegingen van voetballers even virtuoos zijn als die van dansers, maar ook dat breaking, straatvoetbal en freestyle voetbal veel meer zijn dan alleen spectaculaire ‘battles’. In de voorstelling worden de persoonlijke verhalen van de performers verteld, en hoe zij ziel en zaligheid hebben moeten geven om te komen tot de top van hun discipline. FTBLL vangt het vuur en de passie van deze voetballers en dansers, en laat zien hoe de bal een reddingsboei kan zijn om te ontsnappen uit moeilijke situaties.

Ontmoet de sterren na afloop van de voorstelling tijdens de Meet & Greet!

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

"Voetbal, breakdance en spoken word versmelten in de dansshow FTBLL"

De Volkskrant

"FTBLL- Can you kick it? toont kunst met een grote K"

Scènes

Touzani TV met daarin de cast van FTBLL - Can you kick it