20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Familiefestival Kleurrijk

Geel (2+)

Genre: Kind/familie

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In ‘KLEURRIJK’ kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin het publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.

Familiefestival KLEURRIJK (2+) – Ontdek de wereld van theater en kunst

Voorstelling ‘Geel’ (2+)

“Een heerlijke jeugdvoorstelling, een pareltje dat zelfs de allerjongsten meesleept”, schreef Theaterkrant over ‘Geel’. Het jonge publiek belandt in een wereld waarin alles, maar dan ook echt alles, geel is. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige bewoners tot leven komen, die genieten van hun leven in de gele stad. Tot blauw verschijnt.

tijd & locatie

Vanaf 10:00 uur begint de ontdekkingsreis in de foyer. Na afloop van de voorstelling zijn er nog diverse activiteiten voor de kleine bezoekers.

jubileumweekend

In het weekend van 22 tot en met 25 september viert cultureel centrum De Nieuwe Kolk (DNK) haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer ‘Het kolkt in Assen’ worden er vele activiteiten georganiseerd. ‘Familiefestival Kleurrijk’ is onderdeel van het 10-jarig Jubileumweekend van De Nieuwe Kolk.

Kom jij de wereld ontdekken in De Nieuwe Kolk tijdens het jubileumweekend? Kijk voor het gehele programma op dnk.nl/10jaar.

Familiefestival KLEURRIJK is een coproductie van vanaf2 festivals met Drents jeugdtheater Garage TDI

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets