20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Expositie genomineerden Drentse ArchitectuurPrijs 2023

Op 15 september a.s. is de presentatie en uitreiking van de Drentse ArchitectuurPrijs 2023. Er zijn in totaal 19 genomineerden uitgekozen. Er is veel variatie: van sociale huurwoningen tot landgoederen, van een hospice tot een IT hub en twee landschapsontwerpen, eentje in een stad en eentje in een dorp.

Er is door de Jury geselecteerd op duurzaamheid, energiezuinigheid, milieubelasting en hergebruik. Een uitgebreide omschrijving van de criteria op de site van architectuurpunt Drenthe. Ook de samenwerking met de opdrachtgever kreeg de nodige aandacht; er zaten mooie voorbeelden van tussen. Ook de landschappelijke inpassing van meerdere projecten werd opgemerkt en geprezen.

Een genoegen om deze vakmensen aan het werk te zien! De geselecteerde projecten zich zin in de verste uithoeken van Drenthe.

Kom kijken naar de prachtige ontwerpen!

Het is tevens mogelijk naar de presentatie en uitreiking te komen van de Drentse Architectuur Prijs. Kom dan graag naar het Congres ‘Drenthe, méér dan mooi!’ vanaf 13.00 uur. Kosteloos en bijzonder de moeite waard!

meer informatie over de Drentse ArchitectuurPrijs 2023 meer informatie over het het Congres aanmelden voor het congres

 

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets