20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dichterbij

Heb lief als nooit tevoren

Genre: Te Gast

Jij wilt dolgraag die diepe verbondenheid voelen met je geliefde. Elkaar écht begrijpen. Liefdevol communiceren. Gewoon plezier hebben met elkaar. 

Welkom bij ‘Dichterbij’. De veelgeprezen theatershow die al tienduizenden (!) stellen én singles heeft geholpen aan die mooie relatie. Waar psychologen en theatermakers 6 jaar aan hebben gewerkt.  Zodat jij als nooit tevoren ervaart hoe je de liefde krijgt waarnaar je verlangt. Tijdens een prachtige avond uit in het theater.

Herkenbaar, hilarisch en ontroerend… Een frisse wind door theaterland. Met wie ga jij?

Bestel tickets:

18 APR 24 (Uitverkocht) 03 OKT 24 meer informatie

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

datum en tijd

do 03 okt
  • 19:30 | Grote Zaal

"Het leukste uitje uit onze relatie!"

Bianca Schoonbergen

"Krachtig theater met grote impact"

TROUW

"Ik heb ontzettend gelachen, heb gehuild, werd verwonderd, ontroerd en heb heel wat bijgeleerd. deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen."

Lawrence de Belder

psychologie in theater

over ons

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn een groep van gepromoveerd psychologen, theatermakers, wetenschappers, muzikanten en acteurs die leven voor onze missie: jou de mooiste liefdesrelatie geven die er bestaat. Waarin jij iedere dag groeit en bloeit. En het beste uit jezelf én je partner haalt.

We zien het iedere dag weer. Mensen die verlangen naar die ene fijne liefdesrelatie, maar hier niet in slagen. Stellen die worstelen in hun relatie of gewoon maanden, ja zelfs jaren doorkabbelen, zonder eruit te halen wat erin zit. Ze nemen genoegen met ‘prima’ in plaats van ‘geweldig’. Ze zijn zich niet bewust van hun enorme potentie om de relatie te laten uitgroeien in een fijne, veilige en hechte liefdesrelatie.

En dit terwijl de psychologie van de liefde jou als single of stel zoveel moois te bieden heeft! Zoveel baanbrekende, impactvolle en direct toe te passen inzichten en handvatten om de mooiste liefdesrelatie te creëren die er bestaat.

Als gepromoveerd psychologen en wetenschappers hebben we ze allemaal in huis en ontdekken we iedere dag weer nieuwe inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk.