20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Christelijk Mannenkoor Assen

Kerstconcert

Genre: Te Gast

Ook dit jaar zal het CMA – onder leiding van dirigent Bert Duijst – je weer in kerststemming brengen door het zingen van prachtige kerstliederen in een sfeervolle omgeving.

Het CMA is zeer verheugd dat de – van oorsprong Armeense – lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan haar medewerking aan dit concert verleent. Ruzanna voltooide haar conservatoriumopleiding klassieke zang aan het Sweelinck Conservatorium  in Amsterdam. Zij is bekend om haar heldere timbre. Daarmee vormt ze een prachtige combinatie met de sonore klanken van het mannenkoor.

Noortje van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Zij volgde masterclasses bij o.a. de wereldberoemde panfluitist Georghe Zamfir.

De medewerking van pianist Jan Lenselink uit Emmen staat garant voor een perfecte, inspirerende en swingende begeleiding van koor en sopraan.
De multi-getalenteerde Jorrit Woudt bespeelt dit jaar het orgel.

Het CMA is een van de grootste mannenkoren in het noorden van het land en wordt geroemd om haar mooie koorklank en verstaanbaarheid. Het is een vriendengroep waar iedereen zich snel thuis voelt. De bezielende dirigent Bert Duijst weet het koor ieder jaar weer tot grootse prestaties te brengen.

Breng jezelf in kerststemming door het bijwonen van dit kerstconcert van het Christelijk Mannenkoor Assen.

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 22,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.