20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Christelijk Mannenkoor Assen

Jubileumconcert

Genre: Te Gast

Het Christelijk Mannenkoor Assen (CMA) bestaat 60 jaar! Ter gelegenheid hiervan wordt een feestelijk concert gehouden waarin een grote verscheidenheid aan muziekgenres te horen zal zijn. Het programma bestaat o.a. uit populaire filmmuziek van Ennio Morricone en van de film Titanic, mooie musicalmuziek van Les Misérables en Chess maar ook bekende popsongs van Elvis Presley en Leonard Cohen. Ook ontbreken populaire nummers niet zoals ‘You raise me up’ en ‘We are marching’.

Om het feest compleet te maken wordt het koor begeleid door het combo van Jan Lenselink dat bestaat uit Ronald IJmker/synthesizer, Martine Salomons/sopraan, Mark Wester/slagwerk, Sylvia Maessen/contrabas, Sjoerd Visser/saxofoon en Jan Lenselink/vleugel. Deze talentvolle musici vormen een swingend geheel en zullen een prachtige orkestrale begeleiding verzorgen bij de film- en musicalmuziek. Daarnaast zullen ze ook solo te horen zijn waarbij de virtuositeit van de verschillende musici er van af zal spatten.

Het CMA wordt geroemd om haar mooie sound, haar dynamiek en haar verstaanbaarheid. Dirigent Bert Duijst staat garant voor een inspirerend concert waarbij hij de mannen, de solisten en het combo aanzet om hun grenzen op te zoeken.

Het koor nodigt je van harte uit om dit jubileumfeest met ons mee te vieren!

 

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

selecteer datum en tijd

prijzen

Rang 1

  • Normaal € 22,00

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.