20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Christelijk Mannenkoor Assen

Kerstconcert

Genre: Te Gast

Kom in de kerststemming en dompel je onder in de kerstliederen van het Christelijk Mannenkoor Assen. De mooiste kerstliederen van over de hele wereld uitgevoerd door de warme en bronzen klanken van het CMA, de glasheldere sopraan Annemet Lems, de virtuoze saxofonist Inge Mulder, de bekende begeleiders Jorrit Woudt en Harry Hamer.

Bijzonder blij is het CMA met Inge Mulder. Zij is een klassiek geschoolde saxofonist met zeer dynamische spel. Met gedurfde klanken en kleuren brengt zij het publiek tot groot enthousiasme. Zij studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De bekende sopraan Annemet Lems is regelmatig op televisie te zien. Annemet is één van de prijswinnaars van de Nederlandse Vocalistenpresentie 2004.Het CMA is een van de grootste mannenkoren uit het noorden van het land. Het is een vriendengroep waar iedereen zich snel thuis voelt. De bezielende dirigent Bert Duijst weet het koor ieder jaar weer tot grootse prestaties te brengen. Tijdens dit concert zullen nieuwe maar ook bekende kerstliederen te horen zijn. Populair klassiek, Carols, traditionele maar ook opvallende kerstmuziek, het CMA en de solisten zullen met passie musiceren.

Ervaar wat zovelen al ervaren hebben: Kerst begint met het kerstconcert van het Christelijk Mannenkoor Assen.

 

Deze voorstelling is geprogrammeerd bij DNK door een extern gezelschap en maakt geen onderdeel uit van onze reguliere programmering.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets