20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Brigitte Kaandorp

Eh…

De geliefde cabaretière is weer terug in het theater. Bewapend met haar onverwoestbare humor, ontspannen relativeringsvermogen en loepzuivere zangstem neemt ze de laatste ontwikkelingen met je door. Kaandorp komt eraan! “De ene hilarische conference is nog niet afgelopen of de volgende wordt alweer ingezet, en Kaandorp weet de zaal vanaf het eerste ogenblik te laten gieren van het lachen.” (NRC Handelsblad ****)

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets

“Kaandorp dompelt ons, wederom, onder in alle tragikomische facetten van het bestaan, zoals alleen zij dat kan: dicht bij huis, herkenbaar en altijd ingekleurd op haar unieke wijze. (…) Haar liedjes zijn van zeldzaam hoog niveau. (…) De koningin van het vaderlandse cabaret is, inderdaad, terug op haar troon.”

Algemeen Dagblad

“Puntgave conferences en stemmige liedjes. (…) De ene hilarische conference is nog niet afgelopen of de volgende wordt alweer ingezet, en Kaandorp weet de zaal vanaf het eerste ogenblik te laten gieren van het lachen.”

NRC Handelsblad

“Een heerlijke vertelshow. (…) Herkenbare anekdotes die gaandeweg steeds hilarischer worden; het is Kaandorp op haar best.”

De Telegraaf