20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Bouke & ElvisMatters Band

Bouke Rocks Elvis

Genre: Muziek

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Met spijt moeten wij aankondigen dat de shows ‘Bouke Rocks Elvis’, die gepland stonden in de maand februari/maart van dit jaar, niet zullen doorgaan op de geplande datum. Deze beslissing volgt na de diagnose van een scheurtje in de heup bij Bouke, waardoor hem op medisch advies strikt is aangeraden niet op te treden, aangezien hij zijn heup totaal niet mag belasten.
Bouke, die enorm uitkeek naar deze optredens en het ontmoeten van zijn fans, is diep teleurgesteld dat hij de shows moet afzeggen. Hij benadrukt echter dat dit uitstel geenszins een afstel betekent. Er wordt op korte termijn gezocht naar nieuwe datums voor deze shows. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, en tickethouders zullen persoonlijk ge√Įnformeerd worden.

Deze voorstelling staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van ons speelprogramma ga je naar agenda & tickets